Arrangementen

Mama Arrangement

Ben je net bevallen (of spreekt de behandeling je gewoon aan), dan is dit het perfecte arrangement voor jou! In deze behandeling zit een schouder, nek, rugmassage, Facial met speciaal masker (booster voor de huid) met verven wimpers of wenkbrauwen, harsen/epileren van wenkbrauwen, bovenlip, kaakcontour etc. en manicure met Gelcolor. (pedicure ook mogelijk in overleg)

 

Zwangerschapsarrangement

Ben jij zwanger en kun je wel wat ontspanning gebruiken? Dan is het Zwangerschapsarrangement perfect voor jou!
In deze behandeling zit een heerlijke uitgebreide Facial inclusief een massage van gezicht, decollete, schouders en hoofdhuid. Tijdens de inwerking van het masker worden de handen/voeten nog uitgebreid gemasseerd. En je hebt de keuze uit een luxe manicure of pedicure met Gelcolor! Zo ben je niet alleen ontspannen aan het einde van de behandeling maar ga je ook nog met mooi, verzorgde handen/voeten de deur uit. (kun jij niet kiezen tussen manicure of pedicure? dan is beide natuurlijk ook mogelijk in overleg)

 

Thuiswerkarrangement

Met al dat thuiswerken krijgen er steeds meer mensen last van rug en schouders, hoe lekker is het dan om even helemaal te ontspannen tijdens een echt thuiswerkarrangement, helemaal ingericht om jou op de juiste manier te laten ontspannen en de punten aan te pakken waar jij het meest last van hebt. (mag natuurlijk ook gewoon geboekt worden als je gewoon wil ontspannen)

 

Tienerbeautyarrangement

en leuk arrangement voor de tieners. Hierbij zit een kleine gezichtsbehandeling van ongeveer 25 minuten en een mooie make-up.(andere dingen ook mogelijk in overleg)